Lataa ilmainen myynnin eBook

B2B-myynnin prosessit ja parhaat työvälineet vuodelle 2023

Toimiva B2B-myyntiprosessi ja työvälineet Suomen markkinassa -eBook käsittelee vuoden 2023 parhaita myynnin prosesseja, käytäntöjä sekä listaa top 10 parasta myynnin työkalua.

Täytä yhteystietosi ja saat oppaan käyttöösi välittömästi

Tämän oppaan on kirjoittanut Inhouse Groupin perustajaosakas Saara Vehoniemi, joka vastaa myös Inhouse Groupin liiketoiminnan kehittämisestä. Oppaaseen on kerätty IHG:n Business-to-Business (B2B) myynnin ammattilaisten parhaat vinkit tehokkaampaan ja nautinnollisempaan myyntiin. Oppaassa avataan myös myynnin parhaat 10 työkalua ja esitellään niiden parhaimpia käyttötarkoituksia.

Inhouse Group on sitoutunut suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi, ja käytämme henkilötietojasi tilisi hallintaan ja tilaamiesi palveluiden ja tuotteiden tuottamiseen. Välillä haluamme ottaa yhteyttä sinuun käyttämiäsi tuotteita ja palveluita sekä muita sinua kiinnostavia aiheita koskien.

Voit milloin tahansa perua kyseiset viestintäasetukset. Lisätietoa tilauksen peruuttamisesta, tietosuojakäytännöistä ja siitä, miten olemme sitoutuneet suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi, saat tietosuojakäytännöstämme.

Valitsemalla Tilaa annat Inhouse Group -yritykselle luvan henkilötietojesi tallentamiseen ja käsittelyyn, jotta sinulle voidaan lähettää tilaamaasi sisältöä.