BUUKKAUS

Buukkaus on leipälajimme.

Uskomme, että lopulta kohtaamiset ratkaisevat pelin ja siksi koko liiketoimintamme on fokusoitunut tutkimaan, kehittämään ja tuottamaan Suomen parhaita asiakaskohtaamisia.

Kaipaatko potkua myyntiin? Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.

Ensimmäisten keskusteluiden jälkeen huomasi, että arvot ja näkemykset on niin samankaltaiset. Yhteistyö ja se positiivisuus ja energia kerta toisensa jälkeen yllättää ja kerta toisensa jälkeen lähtee palaverista entistä enemmän energiaa täynnä. Ei ole ollut vain alkuhuumaa vaan tapa toimia.
Janne Heikkilä, Barona

BUUKKAUS

Apua uusien asiakkaiden hankintaan.

Kaipaatko lisää potkua myyntiin? Soittotiimiämme voit hyödyntää monikanavaisen myynnin tukena myyntikampanjoissa tai jatkuvassa myynnin tehostamisessa. Meiltä sujuu liidien luominen, asiakkaiden aktivointi, tapaamisten sopiminen sekä uusien markkinoiden kartoittaminen.

Myynnin palveluillamme on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat. Tutustu asiakaskokemuksiimme täällä!

Uudet liidit

Soittotiimimme avulla pystyt tehokkaasti ulkoistamaan soittotyön markkinakartoituksista potentiaalisten asiakkaiden tunnistamiseen ja tapaamisten sopimiseen! Testaamalla autamme sinua löytämään myös uutta markkinaa ja terävöittämään viestiäsi asiakaslähtöisemmäksi.

Tiimimme voi hyödyntää myös useita myynnin ja markkinoinnin työkaluja soittotyön tehostamiseksi.

Aktivoi passiiviset

Autamme sinua tekemään lisämyyntiä nykyasiakkaisiinne herättelemällä nukkuvaa asiakaskantaa hoivasoitoilla. Kartoitamme asiakkaan nykytilan, tunnistamme lisämyynnin mahdollisuudet ja innostamme asiakasta aktivoitumaan niin että jokainen puhelu on positiivinen välittämisen kokemus yritykseltänne asiakkaalle.

Ymmärrä markkinaa paremmin

Et ole ihan varma oletko tunnistanut kaiken potentiaalin markkinoilta? Sinulla on uusi tuote tai palvelu minkä haluaisit ponnistaa markkinaan? Haluat ymmärtää omia asiakkaitasi paremmin? Luodaan yhdessä kampanja, jonka avulla autamme sinua löytämään uutta markkinaa, terävöittämään viestiäsi tai ymmärtämään asiakkaitasi paremmin!

Tsekkaa tästä miten asiakashankinnan ulkoistusyhteistömme (SDR-palvelu) lähtee liikkeelle:

ÄLYKÄS MYYNTI

Kuinka B2B-uusasiakashankinta tapahtuu vuonna 2022?

B2B-uusasiakashankinta voidaan hoitaa ammattimaisesti omin voimin, tai ulkoistaa se osaavalle myynnin kumppanille. Yrityksen myynnin nyky- ja tahtotila ratkaisee kumpi keino on oikea juuri tällä hetkellä.

Oppaasta löydät parhaimmat vinkkimme uusasiakashankintaan sekä oman myyntikoneiston rakentamisen kannalta, kuin sopivan myynnin ulkoistuskumppanin valinnan sujuvoittamiseksi.

Inhousen B2B-uusasiakashankinta oppaan kansi

OTA YHTEYTTÄ

Jätä soittopyyntö tai pyydä tarjous sähköpostiisi.

Jatketaan keskustelua ja laitetaan yhdessä teidän myyntinne kuntoon!