Buukkaus on leipälajimme.

Uskomme, että lopulta kohtaamiset ratkaisevat pelin ja siksi koko liiketoimintamme on fokusoitunut tutkimaan, kehittämään ja tuottamaan Suomen parhaita asiakaskohtaamisia.

Buukkaa aika
Asiakastarinamme

Buukkaus: Soittoammattilaisemme myynnin apuna.

Kaipaatko lisää potkua myyntiin? Soittotiimiämme voit hyödyntää monikanavaisen myynnin tukena myyntikampanjoissa tai jatkuvassa myynnin tehostamisessa. Meiltä sujuu liidien luominen, asiakkaiden aktivointi, tapaamisten sopiminen sekä uusien markkinoiden kartoittaminen.

Buukkaa aika

Uudet liidit

Soittotiimimme avulla pystyt tehokkaasti ulkoistamaan soittotyön markkinakartoituksista potentiaalisten asiakkaiden tunnistamiseen ja tapaamisten sopimiseen! Testaamalla autamme sinua löytämään myös uutta markkinaa ja terävöittämään viestiäsi asiakaslähtöisemmäksi.

Tiimimme voi hyödyntää myös useita myynnin -ja markkinoinnin työkaluja soittotyön tehostamiseksi.

Aktivoi passiiviset

Autamme sinua tekemään lisämyyntiä nykyasiakkaisiinne herättelemällä nukkuvaa asiakaskantaa hoivasoitoilla. Kartoitamme asiakkaan nykytilan, tunnistamme lisämyynnin mahdollisuudet ja innostamme asiakasta aktivoitumaan niin että jokainen puhelu on positiivinen välittämisen kokemus yritykseltänne asiakkaalle.

Ymmärrä markkinaa paremmin

Et ole ihan varma oletko tunnistanut kaiken potentiaalin markkinoilta? Sinulla on uusi tuote tai palvelu minkä haluaisit ponnistaa markkinaan? Haluat ymmärtää omia asiakkaitasi paremmin? Luodaan yhdessä kampanja, jonka avulla autamme sinua löytämään uutta markkinaa, terävöittämään viestiäsi tai ymmärtämään asiakkaitasi paremmin!

Varaa maksuton verkkotapaaminen
myyntiasiantuntijamme kanssa.

Buukkaa aika

Kuinka yhteistyömme

lähtee liikkeelle?

Buukkaa aika
Slider

Pyydä tarjous sähköpostiisi tästä.