BUUKKAUS

Buukkaus on leipälajimme.

Uskomme, että lopulta kohtaamiset ratkaisevat pelin ja siksi koko liiketoimintamme on fokusoitunut tutkimaan, kehittämään ja tuottamaan Suomen parhaita asiakaskohtaamisia.

Tästä saat tarjouksen buukkauksesta sähköpostiisi:

BUUKKAUS

Soittoammattilaisemme myynnin apuna.

Kaipaatko lisää potkua myyntiin? Soittotiimiämme voit hyödyntää monikanavaisen myynnin tukena myyntikampanjoissa tai jatkuvassa myynnin tehostamisessa. Meiltä sujuu liidien luominen, asiakkaiden aktivointi, tapaamisten sopiminen sekä uusien markkinoiden kartoittaminen.

Inhousen buukkaus-ammattilainen puhuu puhelua kuulokkeet korvillaan

Uudet liidit

Soittotiimimme avulla pystyt tehokkaasti ulkoistamaan soittotyön markkinakartoituksista potentiaalisten asiakkaiden tunnistamiseen ja tapaamisten sopimiseen! Testaamalla autamme sinua löytämään myös uutta markkinaa ja terävöittämään viestiäsi asiakaslähtöisemmäksi.

Tiimimme voi hyödyntää myös useita myynnin -ja markkinoinnin työkaluja soittotyön tehostamiseksi.

Aktivoi passiiviset

Autamme sinua tekemään lisämyyntiä nykyasiakkaisiinne herättelemällä nukkuvaa asiakaskantaa hoivasoitoilla. Kartoitamme asiakkaan nykytilan, tunnistamme lisämyynnin mahdollisuudet ja innostamme asiakasta aktivoitumaan niin että jokainen puhelu on positiivinen välittämisen kokemus yritykseltänne asiakkaalle.

Inhouse on apunasi kun haluat aktivoida passiiviset asiakkaat
Inhouse työskentelee kanssasi myös markkinatutkimukseen liittyvissä asioissa

Ymmärrä markkinaa paremmin

Et ole ihan varma oletko tunnistanut kaiken potentiaalin markkinoilta? Sinulla on uusi tuote tai palvelu minkä haluaisit ponnistaa markkinaan? Haluat ymmärtää omia asiakkaitasi paremmin? Luodaan yhdessä kampanja, jonka avulla autamme sinua löytämään uutta markkinaa, terävöittämään viestiäsi tai ymmärtämään asiakkaitasi paremmin!

PROSESSI

Kuinka yhteistyömme lähtee liikkeelle?

Kuvassa numero 1

Tutkimme & Analysoimme

Myynnin nykytila-analyysimme perustuu palvelumuotoilun periaatteisiin, jossa otamme mukaan asiakkaan sekä myynnin kehittämisprosessiin.

Kuvassa numero 2

Testaamme & Kaupallistamme

Yläpilvestä käytäntöön pääsee vain testaamalla valistuneita arvauksia. Otamme vastuun myyntinne kehittämisestä rakentamalla joko täysin tai kanssanne myyntikokeen, jossa luomme parhaat myynnin toimintamallit.

Kuvassa numero 3

Mittaamme & Kehitämme

Mittaamme koko prosessin tulokset ja luomme yhdessä jatkuvan myynnin kehittämisen mallin, jolla viemme myyntinne vaikka kuuhun saakka.

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous sähköpostiisi tästä.