INHOUSE GROUP

Me yrityksenä ja tekijöinä.

Uskomme, että menestyäksemme tulee asiakkaan voittaa aina. Siksi keskitymme tutkimaan, kehittämään sekä tuottamaan Suomen parhaita asiakaskohtaamisia.

Hae töihin >>

MISSIOMME

Suomen parhaita asiakaskohtaamisia.

Olemme olemassa, jotta ihmiset voisivat rakastaa myyntiä.

Uskomme, että menestyäksemme tulee asiakkaan voittaa aina. Siksi keskitymme tutkimaan, kehittämään sekä tuottamaan Suomen parhaita asiakaskohtaamisia.

ME OLEMME IHG

Meillä kaikki lähtee kokemuksesta, niin asiakkaiden
kuin työntekijöidemme kanssa.

MEIDÄN TARINA

Tutustu syntytarinaamme

Yhtiömme tarina sai alkunsa keväällä 2014 kun viisi samassa yhtiössä myynnin parissa työskennellyttä intohimoista ja elämännälkäistä myynnin ammattilaista tarttuivat elämänsä mahdollisuuteen ostamalla pienen B2B-myynnissä toimineen yhtiön jossa he itsekin työskentelivät. Nuorin viidestä osakkaasta oli tuolloin vasta 24 vuotias.

Itse kullakin oli kokemusta ja näyttöjä monenlaisesta myynnistä operaattorimaailmasta imurikauppaan, mutta tärkeimpänä heitä kaikkia yhdisti intohimo ja palo muuttaa markkinaa ja sitä miten myynti koettiin.

Inhouse Group alkoi rakentumaan yhden kysymyksen päälle: “Entäpä jos myyntiä tehtäisiin 100% asiakas edellä, voisiko sillä menestyä?”. Jatkuvaa kasvua on siivittänyt yksinkertainen ajatus siitä, että Inhouse Group on olemassa jotta ihmiset voisivat rakastaa myyntiä.

4,4Meur

Liikevaihtomme vuodessa

yli 60

Meitä IHGuja on jo näin paljon

83

Asiakasmittauksista saamamme NPS

IHGulaisuus on:


TYÖPAIKAT

Inhouse on työpaikkana mahtava. Olemme todistetusti alamme Suomen paras työpaikka.

Lue lisää meistä ja katso vapaat paikat:

OTA YHTEYTTÄ

Jätä soittopyyntö tai pyydä tarjous sähköpostiisi.

Jatketaan keskustelua ja laitetaan yhdessä teidän myyntinne kuntoon!