INHOUSE GROWTH

Asiakastarinamme.

Uskomme, että lopulta kohtaamiset ratkaisevat pelin ja siksi koko liiketoimintamme on fokusoitunut tutkimaan, kehittämään ja tuottamaan Suomen parhaita asiakaskohtaamisia.

Asiakastarinamme Elisan myyntijohtajan Jarkko Jahnukainen kuvaamana

ELISA

Halu tuottaa parhaita asiakaskohtaamisia

Se mikä on aina leimannut meidän tekemistä on se, että meillä on hyvä ja luottamuksellinen suhde. Avoimesti jutellaan asioista. Puhutaan, että olemme kumppaneita, mutta koen enemmän, että olemme työkavereita. Yhteistyö ei pelkästään ole myynti yhteistyötä vaan se on myöskin prosessien kehittämistä, tuotteiden tarjoaman kehittämistä ja markkinointiin liittyviä asioita. Inhousella on positiivinen maailmankatsomus. Nähdään enemmän plussaa kuin miinusta asioissa.

Myynti on ennen kaikkea sitä, että tuotetaan hyvää asiakaskokemusta ja sitä kautta on helpompi tuoda niitä ratkaisuja esiin asiakkaalle. Ehkä konkreettisin asia Inhousella on ketteryys ja reagointinopeus. Isoilla firmoilla on aina pieni haaste, byrokratia ja semmoinen tietynlainen hitaus, mutta sitten kun meillä on tällainen kumppani joka itsekin on PK yritys joka pystyy toimimaan ketterästi niin se konkreettisesti auttaa meitä Elisalla. Inhousella on palava halu tuottaa parhaita asiakaskohtaamisia.

Jarkko Jahnukainen
Myyntijohtaja
Elisa Oyj

LUPAUKSEMME

Tuotamme Suomen parhaita asiakaskohtaamisia
digissä, luurissa ja livenä.

TALLIOSAKE

Tekeminen on aitoa yhteistyötä.

Mielestäni yksi merkittävin asia Inhousen kanssa yhteistyössä on se että sitä tehdään rennosti ja niin ettei sitä koeta tuputtamisena. Inhousen ajatus ei ole että tehdään vaan mahdollisimman paljon buukkausta jonnekkin vaan tehdään buukkauksia niin, että niillä on oikeasti merkitystä. Jos menet tapaamiseen ja asiakas sanoo sulle, että olipa hyvin soitettu puhelu niin voiko sen parempaa palautetta enää saada?

Me Talliosakkeella ollaan arvostettu erityisesti sitä kun tehdään valtakunnallisesti halleja niin meillä saattaa olla paikkakunnallisia eroja. Inhouse yhteistyössä on erityisesti otettu huomioon sitä, että miten yhteistyötä kehitetään eteenpäin. Olemme saaneet myös hyviä ajatuksia ja ideoita semmoisissa tilanteissa kun emme itse ole oikein tienneet mitä tehdä ja kuinka edetä. Ajatukset on tulleet boxin ulkopuolelta eli liittyen muuhunkin kun vain buukkaukseen. Koen, että tekeminen on aitoa yhteistyötä.

Maarit Helander
Vuokrauspalvelut johtaja
Talliosake

Talliosakkeen Maarit Helander kertoo kokemuksestaan Inhousen kanssa
Luomustudion Sami Sillman kertoo videolla kokemuksestaan Inhousen myyntipalveluista

LUOMUSTUDIO

Tuntuu, että olemme kumppaneita.

Itse olen toivonut sellaista kumppania, jonka kanssa voi toimia avoimen rehellisesti. Olemme valinneet Inhouse Group kumppaniksi siitä syystä, että heidän meininki tuntui meidän arvoja lähimmältä. Keskustelukulttuuri on ollut todella avointa ihan alusta lähtien. On ollut helppo soittaa ja jutella asiat läpi.

Jos puhutaan esimerkiksi viime vuodesta niin melkein kokonaan meidän liikevaihto on syntynyt tavalla tai toisella Inhouse Groupin kautta. Me Luomustudiolla ei tällä hetkellä tehdä yhtään omaa ulospäin suuntautuvaa kylmäsoittelua ollenkaan. Ollaan haluttu kehittää jatkuvasti yhteistyötä. Tuntuu että olemme kumppaneita!

Sami Sillman
Operatiivinen johtaja
Luomustudio

OTA YHTEYTTÄ

Varaa maksuton verkkotapaaminen
myyntiasiantuntijamme kanssa.