Millaista on olla IHGu, Account Manager Jenna Walin ?

Ihan ensisijaisesti hauskaa! Se onkin tärkein motiivi, minkä takia olen jaksanut tehdä myyntiä tässä roolissa reilu neljä vuotta. Huumorilla pääsee pitkälle. Se, että meillä on hauska työskennellä, johtuu monesta asiasta, joita avaan alla enemmän.  

Vapaus – Olemme siitä poikkeuksellinen myyntiorganisaatio, että meillä kukaan ei hengitä niskaan tai mikromanageeraa. Jokaisella on vapaus tehdä työ parhaaksi katsomallaan tavalla, kunhan työ tulee tehdyksi laadukkaasti.  

Jousto – Meillä ymmärretään erilaisia elämäntilanteita. Joskus mukulat ovat kipeinä, joskus tarvitsee muuttaa, joskus oma elämäntilanne on raskas, joskus vain tarvitsee ylimääräisen palkattoman vapaan latautuakseen. Lomatkin saa itse valita koska haluaa pitää, mutta työssä oppii myös, milloin ne ovat järkevä oman työn kannalta pitää.  

Luottamus –Tämä kulkee käsikädessä jouston ja vapauden kanssa. Koen, että esimiehet luottavat, että ovat rekrytoineet tarpeeksi fiksuja työntekijöitä, jotka osaavat tehdä itsenäisiä päätöksiä. Lähtökohtaisesti kaikkiin luotetaan. 

Moderni johtaminen – Kukaan ei asetu kenenkään yläpuolelle. Esimiehet ovat samalla viivalla ja heitä on helppo lähestyä. Huumori, kuuntelu- ja keskustelutaidot korostuvat täällä. Meillä työntekijät monesti osallistuvat päätöksentekoon äänestyksien kautta ja yhtiön toiminta on läpinäkyvää. Esimiehiä ja johtoa on helppo lähestyä ja kunnioittaa. Yrityksemme kulttuuriin kuuluu, että kaikki auttavat toisiaan. 

Edut – Lounasetu toimitetaan Epassi-applikaatiolla ja edun määrä on 10 €/arkipäivä. Kulttuuri- & liikuntaetu 400 €/vuosi ja sen saa lunastaa kerran vuodessa. Järjestämme kuukausittain kokkikerhon, jonka osallistujille yhtiö sponsoroi 10 € tarvikekulut. Kokkikerhossa vaihtuu vetäjä kiertäen, jokainen halukas saa opettaa bravuurinsa muille.  Paikalliset Sports Clubit toimivat myös kuukausittain. Sports Clubeissa käydään halukkaiden osallistujien kanssa tekemässä lajikokeiluja firman sponsoroimana. Olemme käyneet kiipeilemässä, ampumaradalla, golfaamassa, Padelia pelaamassa yms. Yritykseemme on nimetty ohjausryhmä, joka jatkuvasti miettii työntekijöiden viihtyvyyden parantamista työyhteisössämme. 

Reissut – Teemme vuosittain ulkomaanmatkan yhdessä äänestettyyn kohteeseen. Matkalle pääsee, kun täyttää tietyt kriteerit. Itse olen ollut mukana Milanossa, Ljubljanassa sekä Alicantessa. Inhouse kustantaa näissä lennot, kuljetukset kohteessa, majoituksen, ohjelmanumerot ja yhteisruokailut. Tämän lisäksi olemme tehneet viikonloppuretkiä esim. Ellivuoreen, Nauvoon sekä laivamatkoja Tukholmaan. Keväisin ja syksyisin järjestetään Kickoffit, joiden yhteydessä on iltaisin vapaamuotoista tekemistä.  

Palkkaus – Se on nousujohteinen. Pientä pohjapalkkaa ei kannata pelätä. Myymämme palvelut ja johtaminen on sillä tasolla, että päättäväinen työntekijä pääsee varmasti keskiansiossa 5000 €/kk tuloihin. Se ei tule itsestään, mutta hyvillä rutiineilla ja pitkäjänteisellä otteella tuo summa on mahdollista tehdä tai jopa tuplata.  

Työ – Se on monipuolista ja ratkaisukeskeistä Account Managerin roolissa. Tiedonnälkä, auttamisenhalu ja muutosorientoituneisuus auttavat täällä. Tämäkään työ ei ole paratiisi, mutta meillä on tehty hyvin monet asiat oikein ja halutaan kehittää asioita aina paremmiksi. Haasteita tulee varmasti, mutta niistä selvitään yhdessä. Työntekijöillä on ensiluokkaiset työskentelyvälineet ja esimerkiksi jokaisella on vapaus valita haluamansa puhelin.  

Hae meille? – Nöyrä, rento, reilu, huumorintajuinen ja yrittäjähenkinen persoona sopii IHGuksi.  

Jos haluat keskustella tai herää kysymyksiä, niin soita tai laita meiliä. 

050 500 5564
jenna.walin@elisa.fi 

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

OTA YHTEYTTÄ

Jätä soittopyyntö tai pyydä tarjous sähköpostiisi.

Jatketaan keskustelua ja laitetaan yhdessä teidän myyntinne kuntoon!