Keväällä 2019 Inhousen Saara ja Eero soittivat minulle asiakkuusjohtajan pestistä. Entinen esimieheni oli vinkannut minusta Inhouselle, ja homma kuulosti jo silloin aivan mahtavalta. Henkilökemiat kohtasivat IHG:n porukan kanssa ja kun ensimmäisen kerran tavattiin, tuntui kuin olisin tullut kotiin. Olen aiemmin työskennellyt operatiivisessa johdossa, nähnyt eri kokoisia ja näköisiä liiketoimintoja, mistä tässä työssä on todellakin apua. Työarki osoittautui juuri niin mahtavaksi kuin oletinkin, aivan huippuhommaa! Tässä sitä sitten ollaan, halaamassa asiakkaita.

Mitä asiakkuusjohtaja tekee?

Asiakkuusjohtajan työhön kuuluu nykyasiakkaista huolehtiminen ja uusien kumppanuuksien etsiminen. Jos meille jättää yhteydenottopyynnön tai yritys nousee muuten liidinä meille, suurella todennäköisyydellä pääsee kanssani keskustelemaan. Arkeni muodostuu pitkälti mm. erilaisten palavereiden, sparrailujen ja workshoppien muodossa, kun tapaan kumppaneitamme ja kehitämme yhdessä myynnin mahdollisuuksia.

Pidän tiiviisti yhteyttä eri osastoihimme, jottei vieraannuta – minun pitää ymmärtää päivittäistä tekemistämme, jotta voin myydä Inhousen palveluita. Haluan jatkossakin olla kehittämässä Inhousen toimintaa, mikä onnistuu vain olemalla aidosti läsnä asiakkailla ja meillä sisäisesti.

Inhouse Group työyhteistönä

En ole koskaan elämässäni oppinut niin paljon, kuin Inhousella. Täällä jokaiselta vaaditaan paljon, mutta vaatimukset ovat aina realistisia. Helpolla ei siis pääse, mutta työ on motivoivaa. Ihailen esimerkiksi meidän myyntikoordinaattoreitamme, aivan huikea tähtitiimi, joka tekee parhaita kohtaamisia luureissa meidän kumppaneillemme. Itsekin kokeilin, mutta metsäänhän sen meni – tosin siinäkin ilmentyi hienosti IHGujen yhteishenki, kaikki tsemppasivat ja opastivat. Täällä saa olla just sellainen kuin on, kaikki tekevät töitä nauraen mutta tosissaan.

Mitäs Mirvis tekee vapaa-ajalla?

Vapaa-aikaa jää hyvin, kun työ on pääsääntöisesti virka-aikana. Inhouse on todella joustava, täällä ihmisiä tuetaan niin, että kaikilla olisi myös oma elämä. Työni on todella sosiaalista, joten vapaa-ajalla nautin hiljaisuudesta: pitkät aamut, kunnon aamupala tai vaikka sarjamaratoni suoratoistopalveluiden parissa.

Näen myös kavereita säännöllisesti ja tykkään käydä juoksemassa. Olen sellainen go with the flow-tyylinen ihminen, teen sitä mikä tuntuu sillä hetkellä hyvältä. Oman itsensä kuunteleminen on tärkeää, niin työssä kuin vapaa-ajallakin.