Jonna tuli taloon hieman kiertotietä. Valokuvausta ammatikseen harjoittava Jonna tuli ottamaan muista IHGulaisista henkilöstökuvia yrityksen nettisivuille.

Saaran kanssa tuli puheeksi, mitä muuta teen. Kerroin tekeväni puhelimessa töitä asiakaspalvelun merkeissä. Kuulin silloin avoimesta tehtävästä Inhousella, ja kiinnostuin heti. Minulla on taustaa myös puhelinmyynnistä, joten homma oli tuttua. Päätöstä tuki myös mahdollisuus osallistua markkinoinnin tehtäviin Inhousella. Koin myös, että täällä on suurempi mahdollisuus edetä alalla.

Peruspäivään kuuluu asiakastapaamisten varaamista meidän Inhousen asiakkaille. Viikossa on noin yksi työpäivä, kun teen markkinoinnin töitä. Kuvaan, videoin ja teen editointihommia.

Kivoin homma tähän asti on ollut Myyntiklinikan jaksojen tekeminen yhdessä Saaran, Eeron ja Tiinan kanssa. Myös eräs asiakasprojekti on todella kiva, kuulun itse heidän kohderyhmäänsä, joten soittaminen on luontevaa.

Millainen työpaikka Inhouse on?

Mitenkähän tämän tiivistäisi.. Koen, että täällä voi olla avoin ja rehellinen. Voi sanoa asioista ja olla oma itseänsä. Täällä on todella hyvä ilmapiiri. Korkeampi johto pitää huolta, että homma toimii. Kommunikointi on yksi parhaimmista asioista täällä, onnistuit tai et, siitä sanotaan suoraan ja rakentavasti.

Millainen on Jonna työkaverin silmin?

– Jonna on porukan ilopilleri, huumori on hyvällä tavalla aivan älyttömän huonoa. Jos masentaa, hetki Jonnan kanssa auttaa, kertoo Jonnan markkinointipuolen työkaveri Tiina.