Millaista on olla IHGu, Marketing Specialist Jonna Helin?

Jonna tuli taloon hieman kiertotietä. Valokuvausta ammatikseen harjoittava Jonna tuli ottamaan muista IHGulaisista henkilöstökuvia yrityksen nettisivuille.

Saaran kanssa tuli puheeksi, mitä muuta teen. Kerroin tekeväni puhelimessa töitä asiakaspalvelun merkeissä. Kuulin silloin avoimesta tehtävästä Inhousella, ja kiinnostuin heti. Minulla on taustaa myös puhelinmyynnistä, joten homma oli tuttua. Päätöstä tuki myös mahdollisuus osallistua markkinoinnin tehtäviin Inhousella. Koin myös, että täällä on suurempi mahdollisuus edetä alalla.

Peruspäivään aluksi kuului asiakastapaamisten varaamista meidän Inhousen asiakkaille. Viikossa oli noin yksi työpäivä, kun tein markkinoinnin töitä. Kuvaamista, videointia ja editointihommia. Nykyään vastuualueeseeni kuuluu täysin markkinoinnin eri osa-alueet ja vastaan siitä miten meidän markkinointi rakentuu ja toimii.

Kivoin homma tähän asti on ollut huomata oma kehittyminen tekemisessä ja uuden oppiminen. Myös kaikki asiakasprojektit on todella ihania!

Millainen työpaikka Inhouse on?

Mitenkähän tämän tiivistäisi. Koen, että täällä voi olla avoin ja rehellinen. Voi sanoa asioista ja olla oma itseänsä. Täällä on todella hyvä ilmapiiri. Pidämme huolta toinen toisistamme, että homma toimii. Kommunikointi on yksi parhaimmista asioista täällä, onnistuit tai et, siitä sanotaan suoraan ja rakentavasti.

Millainen on Jonna työkaverin silmin?

– Jonna on porukan ilopilleri, huumori on hyvällä tavalla aivan älyttömän huonoa. Jos masentaa, hetki Jonnan kanssa auttaa, kertoo Jonnan markkinointipuolen työkaveri.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous sähköpostiisi tästä.

Jatketaan keskustelua ja laitetaan yhdessä teidän myyntinne kuntoon!