Myynti2021-02-08T11:30:38+03:00

Myynnin ulkoistaminen voi olla paras päätös kasvullesi.

Buukkaa aika
Asiakastarinamme

Myynti: Myynnin ulkoistaminen voi olla paras päätös kasvullesi.

Haluatko varmistaa että asiakkaasi saavat parhaita asiakaskohtaamisia ja yhtiösi lisää myyntiä? Elämme ja hengitämme kohtaamisia digissä, luurissa ja livenä. Me puhumme ihmistä ja teemme tulosta välittämällä.

Buukkaa aika

Inhouse on B2B-myynnin Superhouse. Haemme ja kasvatamme ikuisia asiakkuuksia.

Mikäli haluat keskittyä yhtiönne ydinosaamiseen ja varmistua siitä, että asiakkaanne saavat Suomen parhaita asiakaskohtaamisia myynnin elinkaaren joka vaiheessa ja pitää huolen siitä, että asiakkuutenne rakastavat teitä, on Inhouse-myynnin ulkoistuspalvelumme juuri oikea sinulle.

Meillä maksat vain tuloksesta.

Sinulle nimetty tiimi tuntee yrityksesi strategian sekä palvelut. Olemme teillä töissä. Haluamme, että jokainen kohtaaminen on positiivinen markkinointiteko yhtiöstänne. Luotamme tekemiseen, joten ei turhaa lorem ipsumia vaan selkeä tulosperusteinen hinnoittelu ilman kiinteitä kuluja.

Myynti Inhouselta vai inhousena?

Olemme erikoistuneet B2B-asiantuntija myyntiin, joten asiakaslähtöiset myynnin reseptit löytyy meiltä jo valmiina ja kehitämme ajan henkisesti jatkuvasti uusia tuloksellisia tapoja tehdä myyntiä! Pystymme palvelemaan ja myymään monikanavaisesti digissä, luurissa ja livenä juuri siellä missä asiakkaasi ovat!

Kun ulkoistat myynnin, vapautat aikaa, rahaa ja resursseja liiketoiminnan kehittämiseen kun me pidämme huolen koko myynnin elinkaaresta ja vastuu rekrytoinneista, työntekijöistä ja tuloksellisesta resursoinnista vuosilomista sairaslomiin jää meille.

Varaa maksuton verkkotapaaminen
myyntiasiantuntijamme kanssa.

Buukkaa aika

Pyydä tarjous sähköpostiisi tästä.

Miten rakennetaan teille myynnin Superhouse?

Luottamus2020-09-30T17:04:51+03:00

Luottamus puhua avoimesti myynnin nykytilasta, tarpeista ja tulevaisuudesta

Yhteiset tavoitteet2020-09-30T17:04:51+03:00

Linjaamme yhdessä mitattavat laadulliset sekä numeeriset tavoitteet.

Myyntitiimin kokoaminen2020-09-30T17:04:51+03:00

Kaikki kasvaa tai kaatuu hyvästä johtajuudesta. Siksi on kriittisen tärkeää, että valitsemme myyntiä johtamaan henkilön, jolla on vahva osaaminen myynnistä. Sen jälkeen kasaamme kokoon voittavan myyntitiimin, jolla on palo ja kyvykkyys lähteä kasvattamaan myyntiänne.

Myyntitiimin kouluttaminen2020-09-30T17:04:51+03:00

Koulutamme myyntitiimille Inhousen parhaiden kohtaamisten käsikirjan mukaisesti modernin ja asiakaslähtöisen myynnin perusteet. Vastaamme käytännössä myyntiosaamisesta ja sen kehittämisestä ja kumppanimme palveluiden, tuotepelin sekä yhtiön teknologioiden perehdytyksestä. Otamme vastuun tuloksista.

Myynnin tuloksien seuranta ja raportointi2020-09-30T17:04:51+03:00

Meillä kaikki on läpinäkyvää aktiviteeteista tuloksiin ja työn laatuun. Uskomme, että se mitä mitataan kasvaa ja kehittyy. Siksi seuraamme ja raportoimme jatkuvasti tiimimme myyntituloksia sekä kehitämme osaamistamme asiakaskokemuksia seuraamalla ja ymmärtämällä. Vietämme myös tiiviisti aikaa kentällä myyntitiimin kanssa. Pidämme kumppaneidemme kanssa säännöllisesti myös kehityspalavereita, joissa pyrimme tarkastelemaan yhteistyön tilaa tekemisestä tuloksiin ja uusiin kehittäviin ideoihin.

Inhouse on työpaikkana mahtava.
Olemme alamme
Suomen paras työpaikka todistetusti.

Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme!

Lue lisää

Kuinka yhteistyömme

lähtee liikkeelle?

Buukkaa aika

Pyydä tarjouspyyntö tästä.

Slider

Tervetuloa myynnin tulevaisuuteen!

Ota tästä haltuun parhaat myynnin vinkit ja liity uutiskirjeen tilaajaksi.

Tilaamalla oppaan pääset mukaan myös sähköpostilistallemme. Voit koska tahansa lopettaa tilauksen.
Lähetämme sähköpostia keskimäärin kerran kuukaudessa.

Pyydä tarjous sähköpostiisi tästä.