MYYNTIVALMENNUS

Kun haluat rakentaa parhaan myyntiorganisaation.

Asiakastarinamme >>

Kaipaatko potkua myyntiin? Jätä sähköpostisi ja olemme sinuun yhteydessä.

MYYNTIVALMENNUS

Autamme rakentamaan voittavan myyntikonseptin.

Jos haluat ostaa autoluukulta myynnin pikaruokaa tai teipata vuotavan asiakaspoistuman teipillä, olemme väärä kumppani sinulle.

Mikäli haluat ymmärtää asiakkaitasi paremmin ja kehittää myyntiäsi asiakaslähtöisemmäksi ja tehdä tulosta asiakaskokemus edellä, jatka lukemista.

Autamme sinua rakentamaan voittavan myyntikonseptin yhdessä! Sivusta on helppo kommentoida peliä kun ei ole itse kentällä, mutta penkkiurheilu ei kehitä pitkässä juoksussa. Meidän näkemyksen mukaan tekemällä oppii parhaiten. Siksi valmennuksemme on kaikki osallistuttavia ja 100% tyytyväisyystakuulla.

Inhousen PowerSales on osallistava ja aktiivista myyntityötä sisältävä myyntivalmennus

Kun haluat aktivoida ja rohkaista myyntiä.

PowerSales on konsepti, jossa kisaillaan myynnin aktiviteeteista ja opitaan tekemällä. Päivään kuuluu aktiivisen myyntityön ja leikkimielisen kilpailuhengen lisäksi myynnin valmentamista sekä jokainen päivä huipentuu palkintojen jakoon.

Kun haluat sitouttaa myyntiä yhteisiin toimintamalleihin.

Myynnin pelikirjan luominen on osallistuttava toimintamalli, jonka avulla autamme sinua rakentamaan ja kokoamaan myyntikulttuurisi ja tärkeimmät toimintamallit kirjoihin ja kansiin.

Kun haluat selvittää myyntisi nykytilan ja lähteä kehittämään sitä.

Myynnin terveystarkastus on markkinoiden luotettavin keino auditoida myyntisi nykytilaa ja lähteä kehittämään sitä palvelumuotoilun keinoin yhdessä asiakkaiden ja myyntitiimisi kanssa.

PROSESSI

Kuinka yhteistyömme lähtee liikkeelle?

Myynnin muotoilu -prosessimme avulla löydämme parhaat keinot myydä enemmän ja paremmin, ja annammekin sille 100% tyytyväisyystakuun.

Kuvassa numero 1

Tutkimme &
Muotoilemme

Myynnin nykytila-analyysimme avulla tunnistamme vahvuudet ja kehityskohteet myynnissänne. Myynnin muotoilun keinoin luomme voittavan suunnitelman kasvulle.

Kuvassa numero 2

Testaamme & Jalostamme

Sen sijaan, että huutelisimme kaukalon laidalta, laitamme kanssasi kädet saveen. Hypoteesien sijaan luomme myyntikokeen, jossa testaamme, jalostamme sekä luomme kanssanne parhaat myynnin toimintamallit.

Kuvassa numero 3

Analysoimme & Kehitämme

Tänä päivänä mukautumiskyvykkyys on vaatimus jatkuvasti kehittyvässä ja digitalisoituvassa markkinassa. Ainut tavoitteemme on löytää, jalostaa ja kehittää tuloksellisia tapoja kasvaa kannattavasti. Siksi luomme yhdessä jatkuvan myynnin kehittämisen mallin.

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous sähköpostiisi tästä.

Jatketaan keskustelua ja laitetaan yhdessä teidän myyntinne kuntoon!