MYYNTIVALMENNUS

Kun haluat rakentaa parhaan myyntiorganisaation.

Asiakastarinamme >>

Tästä saat tarjouksen myyntivalmennuksesta sähköpostiisi:

MYYNTIVALMENNUS

Autamme rakentamaan voittavan myyntikonseptin.

Jos haluat ostaa autoluukulta myynnin pikaruokaa tai teipata vuotavan asiakaspoistuman teipillä, olemme väärä kumppani sinulle.

Mikäli haluat ymmärtää asiakkaitasi paremmin ja kehittää myyntiäsi asiakaslähtöisemmäksi ja tehdä tulosta asiakaskokemus edellä, jatka lukemista.

Autamme sinua rakentamaan voittavan myyntikonseptin yhdessä! Sivusta on helppo kommentoida peliä kun ei ole itse kentällä, mutta penkkiurheilu ei kehitä pitkässä juoksussa. Meidän näkemyksen mukaan tekemällä oppii parhaiten. Siksi valmennuksemme on kaikki osallistuttavia ja 100% tyytyväisyystakuulla.

Inhousen PowerSales on osallistava ja aktiivista myyntityötä sisältävä myyntivalmennus

Kun haluat aktivoida ja rohkaista myyntiä.

PowerSales on konsepti, jossa kisaillaan myynnin aktiviteeteista ja opitaan tekemällä. Päivään kuuluu aktiivisen myyntityön ja leikkimielisen kilpailuhengen lisäksi myynnin valmentamista sekä jokainen päivä huipentuu palkintojen jakoon.

Kun haluat sitouttaa myyntiä yhteisiin toimintamalleihin.

Myynnin pelikirjan luominen on osallistuttava toimintamalli, jonka avulla autamme sinua rakentamaan ja kokoamaan myyntikulttuurisi ja tärkeimmät toimintamallit kirjoihin ja kansiin.

Kun haluat selvittää myyntisi nykytilan ja lähteä kehittämään sitä.

Myynnin terveystarkastus on markkinoiden luotettavin keino auditoida myyntisi nykytilaa ja lähteä kehittämään sitä palvelumuotoilun keinoin yhdessä asiakkaiden ja myyntitiimisi kanssa.

PROSESSI

Kuinka yhteistyömme lähtee liikkeelle?

Kuvassa numero 1

Tutkimme & Analysoimme

Myynnin nykytila-analyysimme perustuu palvelumuotoilun periaatteisiin, jossa otamme mukaan asiakkaan sekä myynnin kehittämisprosessiin.

Kuvassa numero 2

Testaamme & Kaupallistamme

Yläpilvestä käytäntöön pääsee vain testaamalla valistuneita arvauksia. Otamme vastuun myyntinne kehittämisestä rakentamalla joko täysin tai kanssanne myyntikokeen, jossa luomme parhaat myynnin toimintamallit.

Kuvassa numero 3

Mittaamme & Kehitämme

Mittaamme koko prosessin tulokset ja luomme yhdessä jatkuvan myynnin kehittämisen mallin, jolla viemme myyntinne vaikka kuuhun saakka.

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous sähköpostiisi tästä.