MYYNTIVALMENNUS

Kun haluat rakentaa parhaan myyntiorganisaation.

Asiakastarinamme >>

Kaipaatko potkua myyntiin? Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.

Puhutaan, että olemme kumppaneita, mutta koen enemmän, että olemme työkavereita. Yhteistyö ei pelkästään ole myynnin yhteistyötä vaan se on myöskin prosessien kehittämistä, tuotteiden tarjoaman kehittämistä ja markkinointiin liittyviä asioita.

Myynti on ennen kaikkea sitä, että tuotetaan hyvää asiakaskokemusta ja sitä kautta on helpompi tuoda niitä ratkaisuja esiin asiakkaalle.
Jarkko Jahnukainen, Elisa Oyj

MYYNTIVALMENNUS

Autamme rakentamaan voittavan myyntikonseptin.

Jos haluat ostaa autoluukulta myynnin pikaruokaa tai teipata vuotavan asiakaspoistuman teipillä, olemme väärä kumppani sinulle.

Mikäli haluat ymmärtää asiakkaitasi paremmin ja kehittää myyntiäsi asiakaslähtöisemmäksi ja tehdä tulosta asiakaskokemus edellä, jatka lukemista.

Autamme sinua rakentamaan voittavan myyntikonseptin yhdessä! Sivusta on helppo kommentoida peliä kun ei ole itse kentällä, mutta penkkiurheilu ei kehitä pitkässä juoksussa. Meidän näkemyksen mukaan tekemällä oppii parhaiten. Siksi valmennuksemme on kaikki osallistuttavia ja 100% tyytyväisyystakuulla.

Kun haluat aktivoida ja rohkaista myyntiä.

PowerSales on konsepti, jossa kisaillaan myynnin aktiviteeteista ja opitaan tekemällä. Päivään kuuluu aktiivisen myyntityön ja leikkimielisen kilpailuhengen lisäksi myynnin valmentamista sekä jokainen päivä huipentuu palkintojen jakoon.

Kun haluat sitouttaa myyntiä yhteisiin toimintamalleihin.

Myynnin pelikirjan luominen on osallistuttava toimintamalli, jonka avulla autamme sinua rakentamaan ja kokoamaan myyntikulttuurisi ja tärkeimmät toimintamallit kirjoihin ja kansiin.

Kun haluat selvittää myyntisi nykytilan ja lähteä kehittämään sitä.

Myynnin terveystarkastus on markkinoiden luotettavin keino auditoida myyntisi nykytilaa ja lähteä kehittämään sitä palvelumuotoilun keinoin yhdessä asiakkaiden ja myyntitiimisi kanssa.

LATAA ILMAINEN EBOOK

B2B-myynnin prosessit ja parhaat työvälineet vuodelle 2023

Oppaaseen on kerätty IHG:n Business-to-Business (B2B) myynnin ammattilaisten parhaat vinkit tehokkaampaan ja nautinnollisempaan myyntiin. Oppaassa avataan myös myynnin parhaat 10 työkalua ja esitellään niiden parhaimpia käyttötarkoituksia.

OTA YHTEYTTÄ

Jätä soittopyyntö tai pyydä tarjous sähköpostiisi.

Jatketaan keskustelua ja laitetaan yhdessä teidän myyntinne kuntoon!