Etsimme tekijää

vastaamaan asiakashankinnan kehittämisestä sekä toteuttamisesta B2B-asiakkaillemme.

Meidän ihmisemme tekevät työnsä aika hyvin, siksi meille tulee koko ajan lisää tyytyväisiä asiakkaita. Tarvitsemmekin lisää mukavia, tunnollisia ja ihan tavallisia ihmisiä vastaamaan B2B-puolella operoivien asiakkaidemme asiakashankinnasta ja sen kehittämisestä.  

Työn sisällöstä sananen

Tärkein tehtäväsi on sopia laadukkaita tapaamisia Inhousen asiakkaiden puolesta heille tärkeiden kohderyhmien yrityspäättäjien kanssa sekä jatkotyöstää potentiaalisia tulevaisuuden asiakkaita. Tavoitteesi on varmistaa, että asiakkaidesi myyntihenkilöt pääsevät tapaamaan oikeita asiakkaita sekä jokainen kohtaaminen on positiivinen markkinointiteko, käytiin keskustelu sitten puhelimitse tai vaikkapa sähköpostilla.  

Se sijaan, että työsi olisi lukea paperista tai kertoa jotain geneeristä hömppää, otamme hieman erilaisen lähestymiskulman koko prosessiin. Näin voimme varmistaa, että sinun työsi on mukavaa ja päättäjät, joiden kanssa käyt keskustelun kokevat sen mielekkäänä lisäarvoa tuottavana kohtaamisena.  

Meillä ei siis pärjää paperista lukemalla ja jos tämä olisi ihan tosi helppoa, tätä tekisivätkin kaikki. Sen voimme kuitenkin luvata, että tämä työ on mukavaa, moraalisesti kestävää ja voit kokea onnistumisen tunteita hyvällä omallatunnolla ja ylpeyttä työstäsi ihan joka päivä. Et ole siis myymässä sähköhammasharjoja puhelimitse tai lunta eskimoille, vaan tehtäväsi on avata keskustelu yrityspäättäjien kanssa ja selvittää voisiko edustamasi asia tuoda lisäarvoa heidän arkeensa ja sitten sopia tapaaminen niiden päättäjien kanssa, jotka sen haluavat ottaa. Joku voisi kutsua näitä ”kylmäsoitoiksi”, me taas puhumme proaktiivisesta viestinnästä olennaisiin kohderyhmiin ja perinteiseen buukkaukseen verrattuna toimimme systemaattisemmin, monikanavaisen sekä hyödynnämme dataa ja moderneja myynnin työkaluja helpottaaksemme kaikkien työtä. 

Muutaman kuukauden kasvupolun jälkeen oletkin yleensä jo olennainen osa omien asiakkaidesi markkinointi- ja myyntitiimiä, joku voisi sanoa se joukkueen ”puuttuva palanen”, joka tuo mitattavuutta, systematiikkaa ja parantaa myös markkinoinnin ja myynnin yhteispeliä.  

Palkkasi ja etusi:

Tiedämme, että katteettomat lupaukset eivät kovin kauas kanna ja haluamme, että meillä voi tienata hyvin ilman ristiaallokon lailla lainehtivaa tilipussia.  Tehtävämme on varmistaa, että tehty työ näkyy tilinauhassa ja ohjaa asiakaskokemukselliseen tekemiseen sekä joukkuepelaamiseen. Palkkiomallimme on 110 % läpinäkyvä; kun sinä menestyt, asiakas menestyy, kun asiakas menestyy, yhtiömme menestyy.  

Pohjapalkka kokemuksesi mukaan on jotain väliltä 1500 €-2000 €. Työstäsi syntyy myös henkilökohtainen provisio, tyytyväisistä asiakkaista maksamme asiakaskokemuslisät sekä erinomaisista tiimionnistumisista maksamme tiimibonuksen koko tiimille.  Kun TOP3 kärki lasketaan pois lukemista, keskiarvopalkka meillä viime vuonna tässä roolissa oli 3150 € kuukaudessa. Mikäli ansaintasi jää alle 2200 €, olemme epäonnistuneet johtamisessasi. 

Kyllä meillä silti paljon voi tienata omalla aktiivisuudellaan. Emme kuitenkaan halua juhlapuheissa ylimainostaa, että jokainen meillä myynnin rooleissa tienaa yli 80000€ vuodessa koska kyllä se vaatii hieman enemmän, mutta kyllä heitäkin meillä on n. 25 % ryhmästä.  

Meillä ei ****** yhtään

Ennen kaikkea haluamme olla ihmisille hyvä ja mukava paikka tehdä töitä ja vannommekin arkirakkauden nimeen. Sanat ovat halpoja, teot puhukoot puolestaan!  

Kuten elämäsi muutkin mielekkäät suhteet perustuvat arkirakkauteen eikä siihen, että kerran vuodessa hyvittelemme läsnäolon puutetta lahjomalla sinut onnelliseksi. Hyvä (työ)suhde luodaan arjen pienissä usein toistuvissa kohtaamisissa. Tähän olemme panostaneet ja sen sijaan, että puhuisimme sinulle enkelten kielellä huipputiimistä ja näköalapaikasta pyrimme luomaan sinulle päivittäin ihan vaan pikkasen tavallisempaa työelämää.  

Uskomme, että tietäjät tietävät. Eli jos juuri sinä; tavallinen, tunnollinen, mukava ja toimelias ihminen haluat työpaikan, jossa ainut lupauksemme on se että meillä ei ****** yhtään tulla töihin, tule luoksemme – otamme sinut avosylin vastaan. 

Edellytämme sinulta:

  • Sinulla on vähintään vuoden kokemus myynnistä tai asiakaspalvelusta
  • Asiakaslähtöistä palveluasennetta
  • Natiivitasoista Suomen kielen taitoa
  • Itseohjautuvuutta sekä proaktiivisuutta – meillä ei kukaan kulje kellokortti kaulassa. Luotamme 100% ja odotamme, että vapauden mukana jokainen IHGumme kantaa vastuun työstään sekä asiakkaistaan. 
  • Meillä on oppiminen rakenteissa – ja odotamme myös sinulta halua kehittyä jatkuvasti työssäsi ja mahdollistamme sekä tuemme oppimista. Toivomme myös palautteenantokykyä koska uskomme, että Inhousen arvokkain kehitys tehdään yhdessä työntekijöidemme kanssa. 
  • Perustason IT-taitoja (Office-ohjelmat, Teams) – tai ainakin halukkuutta omaksua ne vimpan päälle!

HAE MUKAAN

Oletko etsimämme IHGu?

Hae mukaan täyttämällä lyhyt hakemus alla olevasta linkistä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Saara Vehoniemeltä sähköpostitse saara@inhouse.fi tai
puhelimitse numerosta 050 500 1109.

Työsuhde: Vakituinen työsuhde
Työn tyyppi: Kokopäiväinen
Yhteyshenkilö: saara@inhouse.fi
Puhelin: 050 500 1109
Sijainti: toimistomme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Lahdessa, Hämeenlinnassa ja Fuengirolassa (Espanja).
Meillä voit valita työskentelypaikkasi vapaasti.
100% etätyö on meille enemmän kuin OK, mutta perehdytyksen ensimmäisinä viikkona voit varautua myös livekohtaamisiin.

KUINKA HAKU ETENEE?

Rekrytointiprosessimme koostuu seuraavista vaiheista:

1. Puhelinpalaveri rekrytointikonsulttimme Johannan tai Riinan kanssa

2. Etätapaaminen Inhousen Saara Vehoniemen sekä tulevan lähijohtajasi kanssa

3. Tapaaminen tulevan tiimisi kanssa

OUTBOUND-TIIMI

“Ei ihan perinteinen buukkitalo”

Videolla Inhousen outbound-tiimin vetäjä Sarianna Kulmala kuvaa työskentelyä Inhousella: jokainen saa olla oma itsensä ja tuoda vahvuuksiaan esille. Inhousen asiakaskohtaajat ovat lähellä asiakasyritystä, ja heillä on aito halu kuulla, mitä asiakkaan yrityksessä tapahtuu ja näin etsiä ratkaisua myynnin kasvattamiseen.