OTA YHTEYTTÄ

Me yrityksenä ja tekijöinä.

Uskomme, että lopulta kohtaamiset ratkaisevat pelin ja siksi koko liiketoimintamme on fokusoitunut tutkimaan, kehittämään ja tuottamaan Suomen parhaita asiakaskohtaamisia.

Varaa tästä aika kasvukyky-auditointiin, jossa löydämme yhdessä parhaan ratkaisun kasvattamaan yritystäsi kannattavasti:

Asiakastarinamme >>

KUINKA VOIMME AUTTAA?

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Jos sinulla on kiire, ei hätää – voit jättää pelkästään sähköpostiosoitteesi ja palaamme sinulle pian asiaan. Halutessasi voit myös kirjoittaa hieman lisätietoa, jotta osaamme auttaa sinua mahdollisimman hyvin.

INHOUSEN TIIMI

Autamme sinua viemään myyntisi seuraavalle tasolle.

Myynti ja asiakkuudet

Hallinto

5,2Meur

Liikevaihtomme vuodessa

yli 60

Meitä IHGuja on jo näin paljon

83

Asiakasmittauksista saamamme NPS

PROSESSI

Kuinka yhteistyömme lähtee liikkeelle?

Myynnin muotoilu -prosessimme avulla löydämme parhaat keinot myydä enemmän ja paremmin, ja annammekin sille 100% tyytyväisyystakuun.

Kuvassa numero 1

Tutkimme &
Muotoilemme

Myynnin nykytila-analyysimme avulla tunnistamme vahvuudet ja kehityskohteet myynnissänne. Myynnin muotoilun keinoin luomme voittavan suunnitelman kasvulle.

Kuvassa numero 2

Testaamme & Jalostamme

Sen sijaan, että huutelisimme kaukalon laidalta, laitamme kanssasi kädet saveen. Hypoteesien sijaan luomme myyntikokeen, jossa testaamme, jalostamme sekä luomme kanssanne parhaat myynnin toimintamallit.

Kuvassa numero 3

Analysoimme & Kehitämme

Tänä päivänä mukautumiskyvykkyys on vaatimus jatkuvasti kehittyvässä ja digitalisoituvassa markkinassa. Ainut tavoitteemme on löytää, jalostaa ja kehittää tuloksellisia tapoja kasvaa kannattavasti. Siksi luomme yhdessä jatkuvan myynnin kehittämisen mallin.

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous sähköpostiisi tästä.

Jatketaan keskustelua ja laitetaan yhdessä teidän myyntinne kuntoon!