Sales Enablement: Hubspot Entry

CRM käyttöön -palvelu

Olemme pitkään tuottaneet HubSpot CRM-ratkaisuja PK-yrityksille, jotka ovat ottaneet joko ensimmäistä CRM-järjestelmää käyttöön tai halunneet siirtyä sellaiseen järjestelmään, joka todella toimii ja yhdistää liiketoiminnan eri osa-alueet (markkinointi, myynti, asiakaspalvelu ja paljon muuta).

Toteutuksemme idea on siinä, että asiakas ei maksa järjestelmistä mitään, vaan saamme toteutettua erittäin toimivan CRM-ratkaisun hyvin matalalla kynnyksellä. Ainoa kulu syntyy meidän tuottamasta palvelusta, jonka avulla rakennamme maksuttoman CRM:n palvelemaan juuri niitä asiakkaan perustarpeita mitä hänellä sillä hetkellä on myynnissä, markkinoinnissa ja viestinnässä.

Mikäli yrityksesi kaipaa CRM-ratkaisua, mutta toiminta on vasta alussa on meillä erittäin hyvät palvelut tämäntyyppiseen tilanteeseen.

HubSpot Entry on palvelu yritykselle, joka haluaa aloittaa CRM-ratkaisuiden käytön yhdistämällä ja tukemalla markkinointia ja myyntiä. Ratkaisun myötä saamme exceleissä olevat datat ja raportit suoraan HubSpotin sisälle ja kaikki tärkeä asiakasdata on suojattuna samassa paikassa kaikkien käyttäjien saatavilla.

HubSpot Entryn avulla haluamme tarjota osaamisemme joko konsultoinnin tai avaimet käteen -palvelun kautta mahdollisimman kustannustehokkaalla ratkaisulla HubSpotin palveluihin, jotta sinun ei tarvitse pohtia laajojen ja isojen CRM-kokonaisuuksien kuluja.

Lue lisää Sales Enablement -palveluistamme ja ota yhteyttä!

LATAA ILMAINEN EBOOK

Tekoäly myynnin tehostajana: Käytännön opas myyjille 2024

Tekoäly voi auttaa tunnistamaan potentiaaliset asiakkaat, optimoimaan myyntiviestejä ja jopa ennustamaan asiakkaan ostopäätöksiä. Olemme keränneet oppaaseen parhaat käytännöt ja työkalut tekoälyn hyödyntämiseen B2B-alalla vuonna 2024.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

OTA YHTEYTTÄ

Jätä soittopyyntö tai pyydä lisätietoa sähköpostiisi.

Jatketaan keskustelua ja laitetaan yhdessä teidän myyntinne kuntoon.