Sales Enablement: Hubspot Entry

CRM käyttöön -palvelu

Olemme pitkään tuottaneet HubSpot CRM-ratkaisuja PK-yrityksille, jotka ovat ottaneet joko ensimmäistä CRM-järjestelmää käyttöön tai halunneet siirtyä sellaiseen järjestelmään, joka todella toimii ja yhdistää liiketoiminnan eri osa-alueet (markkinointi, myynti, asiakaspalvelu ja paljon muuta).

Toteutuksemme idea on siinä, että asiakas ei maksa järjestelmistä mitään, vaan saamme toteutettua erittäin toimivan CRM-ratkaisun hyvin matalalla kynnyksellä. Ainoa kulu syntyy meidän tuottamasta palvelusta, jonka avulla rakennamme maksuttoman CRM:n palvelemaan juuri niitä asiakkaan perustarpeita mitä hänellä sillä hetkellä on myynnissä, markkinoinnissa ja viestinnässä.

Mikäli yrityksesi kaipaa CRM-ratkaisua, mutta toiminta on vasta alussa on meillä erittäin hyvät palvelut tämäntyyppiseen tilanteeseen.

HubSpot Entry on palvelu yritykselle, joka haluaa aloittaa CRM-ratkaisuiden käytön yhdistämällä ja tukemalla markkinointia ja myyntiä. Ratkaisun myötä saamme exceleissä olevat datat ja raportit suoraan HubSpotin sisälle ja kaikki tärkeä asiakasdata on suojattuna samassa paikassa kaikkien käyttäjien saatavilla.

HubSpot Entryn avulla haluamme tarjota osaamisemme joko konsultoinnin tai avaimet käteen -palvelun kautta mahdollisimman kustannustehokkaalla ratkaisulla HubSpotin palveluihin, jotta sinun ei tarvitse pohtia laajojen ja isojen CRM-kokonaisuuksien kuluja.

Lue lisää Sales Enablement -palveluistamme ja ota yhteyttä!

ÄLYKÄS MYYNTI

Kuinka B2B-uusasiakashankinta tapahtuu vuonna 2022?

B2B-uusasiakashankinta voidaan hoitaa ammattimaisesti omin voimin, tai ulkoistaa se osaavalle myynnin kumppanille. Yrityksen myynnin nyky- ja tahtotila ratkaisee kumpi keino on oikea juuri tällä hetkellä.

Oppaasta löydät parhaimmat vinkkimme uusasiakashankintaan sekä oman myyntikoneiston rakentamisen kannalta, kuin sopivan myynnin ulkoistuskumppanin valinnan sujuvoittamiseksi.

Inhousen B2B-uusasiakashankinta oppaan kansi
Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous sähköpostiisi tästä.

Jatketaan keskustelua ja laitetaan yhdessä teidän myyntinne kuntoon!