Inhouse Group yhteistyössä Kasvu Openin Myynnin ja markkinoinnin Kasvupolulla

Inhouse Group on olemassa, jotta ihmiset voisivat rakastaa myyntiä. Tärkein ohjaava tekijä toiminnassamme on ollut alusta asti se, että asiakkaan tulee voittaa aina. Siksi onkin luonnollista, että aloitimme yhteistyön Kasvu Openin kanssa ja sparraamme yhdessä kotimaisia pk-yrityksiä myynnin eri teemoista vuoden 2023 aikana.

Inhouse on mukana Myynnin ja markkinoinnin Kasvupolulla, joka tarjoaa osallistujille eväitä mm. asiakkuuden johtamiseen ja asiakaskokemuksen kehittämiseen, myyntiprosessiin, myynnin automatisointiin, rekrytointiin ja mittaamiseen.

”Haluamme antaa panoksemme yhteiskunnallisesti tärkeälle asialle ja olla edistämässä suomalaisten yritysten kasvukykyä. Inhouse Group on myös kasvuyritys, joten olemme kokeneet itse sekä nähneet satojen yrityksien kasvukipuja ja harppauksia. Sieltä on varmasti jalostunut konkreettisia vinkkejä parempien kasvutuloksien saavuttamiseen.”

– Eero Klemetti, toimitusjohtaja ja perustajaosakas

Maksuttoman sparrausohjelman hakuaika on käynnissä 14.2.-21.3.2023. Jos olet B2B-sektorilla toimiva yritys, jolla on vakiintunut brändi ja skaalautuva liiketoimintamalli, lue hakuprosessista ja ilmoittaudu mukaan täällä.

Inhouse halusi lähteä mukaan Kasvu Openin kumppaniksi, koska haluamme antaa panoksemme yhteiskunnallisesti tärkeälle asialle. Myynnin kanssa kipuilu on yksi tyypillisimmistä pk-yritysten haasteista, ja tällä tavalla voimme konkreettisesti edistää suomalaisten yritysten kasvukykyä.

Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä toteaa yhteistyöstä Inhousen kanssa näin:

“Myynti on vuodesta toiseen teema, joka hidastaa yritysten kasvua: Myynnille ei ole resursseja, osaamista tai strategiaa. Kumppaninamme Inhouse Group tuo timanttista osaamista sparrausohjelmiin sekä sisältöihin, joita me Kasvu Openilla tuotamme.”

Kasvu Open Myynnin ja markkinoinnin kasvupolulla mukana Inhousen Saara Vehoniemi ja Eero Klemetti

Ensimmäinen yhdessä Kasvu Openin kanssa toteutettava kaikille avoin ja maksuton tapahtuma on Pimp my myyntiprosessi -webinaari 1.3.2023 klo 10-11. Tässä webinaarissa Saara ja Eero kertovat ilman turhaa pönötystä, mitä ovat vuosien aikana oppineet lähietäisyydeltä satojen yritysten kasvusta, voittavan myyntiprosessin rakentamisesta ja tuloksen teosta.

Lisätiedot

Eero Klemetti
toimitusjohtaja, Inhouse Group
050 5000 119
eero@inhouse.fi

Jaana Seppälä
toimitusjohtaja, Kasvu Open
050 304 6794
jaana.seppala@kasvuopen.fi

LATAA ILMAINEN EBOOK

Tekoäly myynnin tehostajana: Käytännön opas myyjille 2024

Tekoäly voi auttaa tunnistamaan potentiaaliset asiakkaat, optimoimaan myyntiviestejä ja jopa ennustamaan asiakkaan ostopäätöksiä. Olemme keränneet oppaaseen parhaat käytännöt ja työkalut tekoälyn hyödyntämiseen B2B-alalla vuonna 2024.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous tästä.

Jatketaan keskustelua puhelimessa tai sähköpostitse ja laitetaan yhdessä teidän myyntinne kuntoon!