MYYNTI

Myynnin ulkoistaminen voi olla paras päätös kasvullesi.

Asiakastarinamme >>

Kaipaatko potkua myyntiin? Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.

Tuomas Saarelainen Osuria
Tämmöiset isot panostukset tottakai on jännittäviä. Tämä jännitys hälveni nopeasti jo alkuun, kun rupesin näkemään konkreettisia tuloksia. Tavoitteemme tuli täyteen niin nopeasti, että olin aivan hämmentynyt. Inhousen puolelta pidettiin todella hyvin kärryillä siitä, että missä mennään missäkin kohtaa projektia.
Tuomas Saarelainen, Osuria

MYYNTI

Myynnin ulkoistaminen voi olla paras päätös kasvullesi.

Haluatko varmistaa että asiakkaasi saavat parhaita asiakaskohtaamisia ja yhtiösi lisää myyntiä? Elämme ja hengitämme kohtaamisia digissä, luurissa ja livenä. Me puhumme ihmistä ja teemme tulosta välittämällä.

Myynnin ulkoistaminen Inhouselle antaa sinun keskittyä ydinosaamiseesi

Inhouse on B2B-myynnin Superhouse. Haemme ja kasvatamme ikuisia asiakkuuksia.

Mikäli haluat keskittyä yhtiönne ydinosaamiseen ja varmistua siitä, että asiakkaanne saavat Suomen parhaita asiakaskohtaamisia myynnin elinkaaren joka vaiheessa ja pitää huolen siitä, että asiakkuutenne rakastavat teitä, on Inhouse-myynnin ulkoistuspalvelumme juuri oikea sinulle.

Meillä maksat vain tuloksesta.

Sinulle nimetty tiimi tuntee yrityksesi strategian sekä palvelut. Olemme teillä töissä. Haluamme, että jokainen kohtaaminen on positiivinen markkinointiteko yhtiöstänne. Luotamme tekemiseen, joten ei turhaa lorem ipsumia vaan selkeä tulosperusteinen hinnoittelu ilman kiinteitä kuluja.

Myynti Inhouselta vai inhousena?

Olemme erikoistuneet B2B-asiantuntija myyntiin, joten asiakaslähtöiset myynnin reseptit löytyy meiltä jo valmiina ja kehitämme ajan henkisesti jatkuvasti uusia tuloksellisia tapoja tehdä myyntiä! Pystymme palvelemaan ja myymään monikanavaisesti digissä, luurissa ja livenä juuri siellä missä asiakkaasi ovat!

Kun ulkoistat myynnin, vapautat aikaa, rahaa ja resursseja liiketoiminnan kehittämiseen kun me pidämme huolen koko myynnin elinkaaresta ja vastuu rekrytoinneista, työntekijöistä ja tuloksellisesta resursoinnista vuosilomista sairaslomiin jää meille.

ÄLYKÄS MYYNTI

Kuinka B2B-uusasiakashankinta tapahtuu vuonna 2022?

B2B-uusasiakashankinta voidaan hoitaa ammattimaisesti omin voimin, tai ulkoistaa se osaavalle myynnin kumppanille. Yrityksen myynnin nyky- ja tahtotila ratkaisee kumpi keino on oikea juuri tällä hetkellä.

Oppaasta löydät parhaimmat vinkkimme uusasiakashankintaan sekä oman myyntikoneiston rakentamisen kannalta, kuin sopivan myynnin ulkoistuskumppanin valinnan sujuvoittamiseksi.

Inhousen B2B-uusasiakashankinta oppaan kansi

Miten rakennetaan teille myynnin Superhouse?

INHOUSE TYÖPAIKKANA

Olemme alamme Suomen paras työpaikka todistetusti.

Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme!

OTA YHTEYTTÄ

Jätä soittopyyntö tai pyydä tarjous sähköpostiisi.

Jatketaan keskustelua ja laitetaan yhdessä teidän myyntinne kuntoon!