Me yrityksenä ja tekijöinä.

Uskomme arvopohjaiseen ja asiakaslähtöiseen myyntiin. Pikavoittojen sijaan keskitymme rakentamaan pitkäkestoisia suhteita, oli sitten kyse asiakas- tai työsuhteesta.

Varaa tästä aika ja katsotaan miten voimme olla avuksi.

Asiakastarinamme >>

B2B-myyntiä palveluna kaikkiin kasvun eri vaiheisiin.

Meillä on yli 10 vuotta kokemusta B2B-myynnin eri vaiheista lukuisilta toimialoilta, kuten henkilöstöala, SaaS, operaattoripalvelut, teolliset alat, IT, työterveys, rakentaminen, energia, markkinointi, ohjelmistokehitys ja monta muuta.  

Autamme asiakaskeskeisyyttä arvostavia yrityksiä selättämään kasvukipuja ja parantamaan myynnin tuloksia. Palvelumme auttavat sinua hankkimaan uusia asiakkaita, kasvattamaan nykyisiä ja parantamaan asiakaspitoa.  

Saako tiimimme palvella sinua? 

Valtteri
Höttönen

Sales Group Manager,
Pre-Sales Services

050 500 1614
valtteri@inhouse.fi

Kaisa
Helminen

Head of Customer Experience
& Partnerships

040 778 9982
kaisa@inhouse.fi

Armi
Salo

Customer Success Manager

044 565 5896
armi@inhouse.fi

Laura
Sokala

Sales Director

050 357 3599
laura@inhouse.fi

Hanna
Juvonen

Customer Success Specialist

050 307 0453
hanna@inhouse.fi

Johanna
Karjalainen

Customer Success Specialist

0400 671 3385
johanna.karjalainen@inhousegroup.fi

Vesa
Rantahakala

IT & Service Manager

040 505 94 95
vr@inhouse.fi

Niina
Karjalainen

Sales Group Manager,
Pre-Sales Team (Spain)

(+34) 671 460 960
niina@inhouse.fi

ASIAKASKOKEMUKSIA

Mitä asiakkaamme meistä sanovat

Positiivinen tapa katsoa haastaviakin asioita.

Ensimmäisten keskusteluiden jälkeen huomasi, että arvot ja näkemykset on niin samankaltaiset. Yhteistyö ja se positiivisuus ja energia kerta toisensa jälkeen yllättää ja kerta toisensa jälkeen lähtee palaverista entistä enemmän energiaa täynnä. Ei ole ollut vain alkuhuumaa vaan tapa toimia.

Olen vaikuttunut siitä, että Inhousella on jatkuva innostuneisuus ja positiivinen tapa katsoa haastaviakin asioita ja hakea niihin ratkaisuja. Inhouselaisilla on iso sydän ja on hienoa olla sellaisen kumppanin kanssa tekemisissä.

Janne Heikkilä

Liiketoimintajohtaja, Online-liiketoiminta
Barona

Saumaton tiimi myyntitiimimme kanssa.

Itseasiassa täytyy rehellisesti sanoa, että perin Inhousen, se oli jo olemassa kun Epassille tulin. Minulla ollut myös mahdollisuus vaihtaa, mutta hyvin nopeasti kun perehdyin asiaan, oli selvää että jatketaan samalla palveluntarjoalla koska tulokset oli niin loistavia ja olin samalla niin vaikuttunut tästä yhteistyön tavasta miten Inhouse tekee.

Olen tehnyt muidenkin vastaavan alan yritysten kanssa töitä aiemmin, mutta Inhousen kanssa tuntuu että ollaan samaa tiimiä, ollaan jatkuvasti tekemisssä, meillä on hyvä vuoropuhelu. On tunne että Inhouse on saumaton tiimi meidän myyntitiimin kanssa.

Katariina Vedenkannas

Myyntijohtaja
Epassi

Halu tuottaa parhaita asiakaskohtaamisia.

Se mikä on aina leimannut meidän tekemistä on se, että meillä on hyvä ja luottamuksellinen suhde. Avoimesti jutellaan asioista. Puhutaan, että olemme kumppaneita, mutta koen enemmän, että olemme työkavereita. Yhteistyö ei pelkästään ole myynti yhteistyötä vaan se on myöskin prosessien kehittämistä, tuotteiden tarjoaman kehittämistä ja markkinointiin liittyviä asioita.

Inhousella on positiivinen maailmankatsomus. Nähdään enemmän plussaa kuin miinusta asioissa. Inhousella on palava halu tuottaa parhaita asiakaskohtaamisia.

Jarkko Jahnukainen

Sales Director
Elisa Oyj

OTA YHTEYTTÄ

Jätä soittopyyntö tai pyydä lisätietoa sähköpostiisi.

Jatketaan keskustelua ja laitetaan yhdessä teidän myyntinne kuntoon.