Töihin Inhouselle

Vapaat paikat

Meidän ihmisemme tekevät työnsä aika hyvin, siksi meille tulee koko ajan lisää tyytyväisiä asiakkaita. Tarvitsemmekin lisää mukavia, tunnollisia ja ihan tavallisia ihmisiä vastaamaan B2B-puolella operoivien asiakkaidemme asiakashankinnasta ja sen kehittämisestä.  

Kysyttävää rekrystä?

Jos haluat tietää avoimista positioista enemmän voit soittaa tai laittaa sähköpostia rekrytoinnista vastaavalle Saralle:

050 500 5943
rekry@inhouse.fi

Inhouse a.k.a IHG työpaikkana 

Teemme töitä vain valon puolella, eli emme “tee kaikkea rahasta” vaan työtä, jolla on merkitystä.  
Jossain on kiva olla p#?!#n tärkeä, mutta meillä on tärkeämpi olla kiva. Kovapainetekeminen ei ole meidän juttumme, mutta kohtaamiset ovat.  

Haluamme olla paras työpaikka ammattilaisillemme, jotka auttavat asiakkaitamme tekemään yhteistyöstä Inhouse-tiimin kanssa kasvun suurimman rakkaustarinan. 

Meillä saat vapautta & vastuuta 

Meillä on töissä paljon eri elämän vaiheessa olevia ihmisiä ja siksipä vapaus on yksi suurimmista arvoistamme. Kukaan ei siis kulje kellokortti kaulassa ja luottamusta ei tarvitse ansaita, se sinulla on jo ensimmäisestä päivästä lähtien oletuksena.   

Johto luottaa, että ihmiset tekevät työnsä hyvin ilman jatkuvaa tarkkailua. Ketään ei kuitenkaan jätetä yksin. Auttamisen kulttuuri on osa arkeamme ja johtamisfilosofiaamme. 

Me emme ole lahko. Meillä ei ole sotahuonetta tai taipumusta ruokkia työnarkomaniaa.  
 
Ihmiset tekevät meillä töitä virka-aikaan ja illat sekä viikonloput saa hassutella kuten itse haluaa.  

Tee töitä mistä haluat 
Meillä moni tykkää työskennellä etänä Suomessa ja Espanjassa, mutta toki viihdytään meillä konttoreillakin, joita on Fuengirolassa, Lahdessa,  Hämeenlinnassa ja Helsingin Käpylässä.

Olemme tavallisten ihmisten duunipaikka 

Tavallisuus ja arkirakkaus on työelämän uusi musta.  Se mikä mielestämme on pielessä työelämässä; fiksuja ihmisiä yritetään houkutella hakemaan töihin puheella, joka ei välttämättä ole totta.
 
Työpaikkailmoitukset vilisevät entistä hienompia superlatiiveja ja titteleitä. On vaikeaa tietää mikä on enää kaiken tämän kerroksen alla totta, kun yritykset keskittyvät siihen miltä joku näyttää enemmän kuin siihen, miten joku todella on.  
 
Me emme tee niin.  
 
Tiedät varmaan persvakomiehet ja -naiset? Ne tyypit, joita näet välillä kesäkuumassa tien poskessa. Pyllistelevät niin, että takamus vilkkuu lapion heiluessa. Ilmestyvät paikalle, kun luvataan, örähtävät ja tekevät sen mitä on sovittu.  
 
Ei siinä mitään Hollywood-elokuvan aineksia ole, mutta yhteiskunta pyörii, asiat tulee tehdyksi ja siihen voi aina luottaa. Tuskin heitä kiinnostaa tittelin nimike tai näköalapaikka. He tekevät työtä, jolla on merkitystä.  
 
Me halutaan olla myynnin ”persvakotyypit” joille lupausten sijaan teot ratkaisevat ja arjessa totuus paljastuu.  
 
Meillä ei ole pukupakkoa tai pakotetta ajaa 5-sarjan BMW:llä (toki ne hiton hienoja autoja on). Olemme vain tavallisia mukavia ihmisiä, jotka haluavat tehdä työnsä hyvin, viihtyvät yhdessä ja se siitä.  
 
Ps. meillä viihtyvät myös introvertit. 

Arkirakkautta saa meillä joka päivä

Olemme työyhteisö, jossa kaikki lähtee arkirakkaudesta ja siitä että jokainen tulee kuulluksi, nähdyksi ja kohdatuksi. Jokaisella on mahdollisuus innostua, onnistua ja kehittyä työssään.

Arkirakkautta meillä on mm.  
Hyvä ja laaja työterveys, josta emme tingi.  
Hyvät lounas– ja virike-etuudet. Lataamme sinne niin paljon kuin uskaltaa vinguttaa. 
Henkilöstörahasto.
Työsuhdepolkypyörä.
Osaamisen jatkuva kehittäminen on tärkeä osa työtämme. Siksi meillä on Inhouse Sales Academy, johon tuotamme jatkuvasti laadukasta sisältöä, joka auttaa sinua onnistumaan ja kehittymään työssäsi sekä sertifioitumaan eri osaamisalueisiin. Tämän lisäksi tuemme rahallisesti opiskelua Inhouse Sales Academyssä, jossa on mahdollisuus saada ansaintaan jopa 330 € kuukausilisä onnistuessasi läpäisemään opintokokonaisuuksia.  
Inhouse Sales Club, mestareiden clubi, jossa erityisen hyvät suoritukset nostetaan IHG:n Wall of Famelle niin diplomin kuin palkintojen muodossa.  
Pienet muistamiset arjessa ovat kuitenkin ne tärkeimmät asiat, jossa välittäminen tapahtuu. Näitä ovat mm. muistamiset juhlapäivinä, palvelusvuosina, yhtiön alueelliset liikuntaryhmät, jolla tuemme hyvinvointia ja kokkikerhot.  
Onnistuessamme järjestämme myös vuosittain opintomatkoja (takana jo mm. Praha, Lissabon, Italia, Slovenia, Espanja).   

“Ihan loistava työilmapiiri”

Johanna Karjalainen, Sales Development Representative

Johanna kertoo, että SDR:n työ on itsenäistä, mutta työtä tehdään tiimissä jonka yhteishenki on todella vahva. Työnkuvaan kuuluu, että tavataan uusia ihmisiä ja saadaan paljon erilaisia palkitsevia kohtaamisia. Työ on monipuolista ja antaa mahdollisuuden kehittyä koko ajan.

Inhouse eroaa muista työnantajista erityisesti johtajuudessa: täällä luotetaan siihen, että työt tulee hoidettua ilman selän takana vahtimista. Inhousella on vapaata mutta vastuullista. Piristystä työpäiviin tuo myös se, että Johannan mielestä Inhousella ollaan hyvällä tavalla vähän kaheleita.