Inhouse työnantajana

Ihan tavallista,
mukavaa
yritysmyyntityötä.

Kehitämme ja tuotamme palveluna laadukkaita myyntikohtaamisia asiakashankinnasta kokonaisvaltaisiin yritysmyynnin ulkoistuksiin.

Olemme Great Place to Work – sertifioitu yritys

Arkirakkautta meillä on kulttuuri, jossa jokainen tulee kuulluksi, nähdyksi ja kohdatuksi. Tutkimme työntekijöidemme hyvinvointia, tyytyväisyyttä johtamiseen ja panostamme siihen, että meillä ihmiset voivat innostua, onnistua ja kehittyä työssään.

Jotain tästä kertoo se, että olemme tutkitusti (Great Place to Work, keskisuurten sarja) Suomen 9. paras työpaikka. 

Ei micro-
managerointia

Johto luottaa, että ihmiset tekevät työnsä hyvin ilman jatkuvaa tarkkailua.

Tasa-arvosta pidetään
kiinni

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta iästä.

Elämässä on muutakin
kuin työ

Työntekijät pystyvät järjestämään töistä vapaata tarpeen vaatiessa.

“Työ Inhousella antaa hurjasti onnistumisen tunteita”

Heikki-Veli Nykänen, Account Manager

Heikki-Veli kertoo videolla, miten hänen mukaansa parasta Inhousella on se että työt pystyy tekemään omalla tavallaan, myös etänä. Hänelle ei myöskään ole tullut vastaan asiaa, johon ei voisi matalalla kynnyksellä pyytää apua.

Vaikka Inhousella on jo historiaa takana, on yrityksessä hyvin startup-henkinen johtaminen ja yrityskulttuuri. Heikki-Veli kiittelee Inhousen täydellistä avoimuutta odotusten suhteen: mitä häneltä odotetaan ja mitä hän voi taas odottaa Inhouselta työnantajana.

“Saan työstä todella paljon energiaa”

Kaisa Helminen, Key Account Director

Kaisa vastaa Inhousella avainasiakkaista: hänen työpäiviensä sisältö vaihtelee ja ovat keskenään todella erilaisia. Työ Inhousella antaa Kaisalle paljon energiaa, koska hän nauttii erilaisista kohtaamisista sekä asiakkaiden että työkavereiden kesken. Sen lisäksi Kaisa oppii ja kehittyy koko ajan.

Inhousella saa paljon vahvistavaa palautetta ja työntekijöihin luotetaan. Tämä yhdistelmä antaa Kaisalle mahdollisuuden hyödyntää kaiken osaamisensa. Kaisan mielestä IHGu on iloinen, elämään positiivisesti suhtautuva, rohkea ja välittää muistakin kuin vain itsestään. IHGu saa olla oma itsensä.

“Ihan loistava työilmapiiri”

Johanna Karjalainen, Sales Development Representative

Johanna kertoo, että SDR:n työ on itsenäistä, mutta työtä tehdään tiimissä jonka yhteishenki on todella vahva. Työnkuvaan kuuluu, että tavataan uusia ihmisiä ja saadaan paljon erilaisia palkitsevia kohtaamisia. Työ on monipuolista ja antaa mahdollisuuden kehittyä koko ajan.

Inhouse eroaa muista työnantajista erityisesti johtajuudessa: täällä luotetaan siihen, että työt tulee hoidettua ilman selän takana vahtimista. Inhousella on vapaata mutta vastuullista. Piristystä työpäiviin tuo myös se, että Johannan mielestä Inhousella ollaan hyvällä tavalla vähän kaheleita.

Näitä etuja ihmisemme nauttivat

Arkirakkautta meillä on kulttuuri, jossa jokainen tulee kuulluksi, nähdyksi ja kohdatuksi.

Tutkimme työntekijöidemme hyvinvointia, tyytyväisyyttä johtamiseen ja panostamme siihen, että meillä ihmiset voivat innostua, onnistua ja kehittyä työssään.  

Arkirakkaus meillä tarkoittaa seuraavaa:

  • Hyvä ja laaja työterveys.  
  • Hyvät lounas– ja virike-etuudet. Lataamme sinne niin paljon kuin virikekorttia uskaltaa vinguttaa. 
  • Osaamisen jatkuva kehittäminen. Siksi meillä on Inhouse Sales Academy, johon tuotamme jatkuvasti sisältöä, joka voi auttaa sinua onnistumaan ja kehittymään työssäsi.  
  • Pienet muistamiset juhlapäivinä ja onnistumisista.  
  • Yhtiön alueelliset liikuntaryhmät, kokkikerhot ja vuotuiset matkaskabat ja opintomatkat (takana jo mm. Praha, Lissabon, Italia, Slovenia, Espanja). 

Näiden väitteiden takana seisomme

Se mikä mielestämme on pielessä työelämässä; fiksuja ihmisiä yritetään houkutella hakemaan töihin puheella, joka ei ole totta. Siksi meillä myynti on myyntiä, työ työtä ja juusto laitetaan aina ennen kinkkua. Me olemme ylpeästi ne myynnin persvakotyypit, koska puhe on halpaa ja tekemällä pääsee pitkälle.

Persvakotyypit on jees

Olemme ylpeitä kättemme jäljestä.

Tiedät varmaan persvakomiehet ja -naiset? Ne tyypit, joita näet välillä kesäkuumassa tien poskessa. Pyllistelevät niin, että takamus vilkkuu lapion heiluessa. Ilmestyvät paikalle, kun luvataan, örähtävät ja tekevät sen mitä on sovittu.

Ei siinä mitään Hollywood-elokuvan aineksia ole, mutta yhteiskunta pyörii, asiat tulee tehdyksi ja siihen voi aina luottaa.

Tee töitä mistä haluat

Meillä on töissä paljon eri elämän vaiheessa olevia ihmisiä ja siksipä vapaus on yksi suurimmista arvoistamme.

Kukaan ei siis kulje kellokortti kaulassa ja luottamusta ei tarvitse ansaita, se sinulla on jo ensimmäisestä päivästä lähtien oletuksena.

Jaksamme uskoa ihmisistä hyvää ja mekin haluamme olla aina valon puolella. Meillä moni tykkää työskennellä etänä Suomessa ja Espanjassa, mutta toki viihdytään meillä konttoreillakin, joita on mm. Fuengirolassa, Lahdessa, Hämeenlinnassa ja Helsingin Käpylässä.

Tavallisuus on uusi musta

Me emme ole lahko. Meillä ei ole sotahuonetta tai taipumusta ruokkia työnarkomaniaa.

Ihmiset tekevät meillä töitä virka-aikaan ja illat sekä viikonloput saa hassutella kuten itse haluaa.

Meillä ei ole pukupakkoa tai pakotetta ajaa 5-sarjan BMW:llä (toki ne hiton hienoja autoja on). Olemme vain tavallisia mukavia ihmisiä, jotka haluavat tehdä työnsä hyvin, viihtyvät yhdessä ja se siitä.

Ps. meillä viihtyvät myös introvertit.

Haemme jatkuvasti uusia hyviä tyyppejä

Meidän ihmisemme tekevät työnsä hyvin. Siksi meille tuleekin koko ajan lisää tyytyväisiä asiakkaita.

Jotta voimme kasvaa myös jatkossa, tarvitsemme aina lisää mukavia, tunnollisia ja ihan tavallisia ihmisiä tekemään työtä kanssamme.

“Töitä pääsee tekemään omalla tyylillään”

Mika Kotikoski, soittoasiantuntija (Fuengirola)

Tuttu suositteli Mikaa hakemaan Inhouselle. Työ B2B-asiakashankinnassa sisältää paljon itsenäisyyyttä, monipuolisuutta ja työtä saa tehdä omaan tyyliin. Mika pitää etätyön tekemisestä, ja siihen Inhousella on mahdollisuus. 

Inhouse on todella kiva työpaikka, missä on hyvä työilmapiiri ja ryhmähenki. Täällä on matala hierarkia, ja kaikki pääsevät tekemään työtä omalla tyylillään. Mika suositteleekin Inhousea ilman muuta erityisesti aktiivisille ja positiivisille ihmisille. Parasta Fuengirolassa on Mikan mukaan uskomattomat harrastusmahdollisuudet: lähialueilla pääsee leijalautailemaan, surffaamaan, ratsastamaan ja jopa hiihtämään. 

“Pidän työtäni tärkeänä”

Aila Rosholm, SDR-asiantuntija (Fuengirola)

Aila kertoo, että hän haki SDR-asiantuntijaksi, koska halusi haastaa itseään. SDR:n tehtävissä Aila saa vastuuta ja vaihtelevuutta: hän on mukana asiakasprojekteissa alusta asti. Hän tutustuu asiakkaan liiketoimintaan, rakentaa soittotarinan, lämmittää ja laadullistaa asiakkuuden sekä sopii tapaamisia asiakkaan myyntitiimille. Hän myös ylläpitää asiakasdataa, vie CRM-työskentelyä eteenpäin ja näin kehittää omalta osaltaan asiakkaan liiketoimintaa. Aila kokeekin työnsä tärkeänä.

Inhouse antaa Ailalle eväitä edetä ja oppia lisää, koska täällä ei vain anneta spiikkä käteen saatesanoilla ”tulos tai ulos”. Aila suositteleekin Inhousea ehdottomasti työpaikkana, koska täällä välitetään ihmisestä ja pidetään huolta siitä, että kaikki pystyvät tekemään työnsä niin että asiakkaat voittavat. Espanjassa Ailan mukaan parasta on auringonpaiste 330 päivää vuodessa, ruoka, viini ja ihmiset.

“Parasta työssä on vapaus”

Shamil Seifulla, Senior Account Manager

Samun mukaan Inhousella parasta on vapaus: saa itse päättää omasta kalenteristaan ja rakentaa päivänsä niinkuin itse haluaa. Tämä kertoo siitä, että työntekijöihin todella luotetaan.

Inhousella työntekijöistä pidetään huolta ja annetaan eväät onnistumiseen. Inhousella on töissä paljon samanhenkisiä ihmisiä ja täällä on todella hyvä yhteishenki. IHGut ovat Samun mukaan nälkäisiä olemaan parhaita ja pelaavat siksi hyvin yhteen.