Tutustu Inhouse Groupin sparraajiin Kasvu Open Myynnin ja markkinoinnin kasvupolulla

Vaikka ajat ovat vaikeat, Suomesta toden totta löytyy kasvukykyä ja -halua. Kasvu Open on Suomen suurin yritysten sparrausohjelma, joka on auttanut jo tuhansia yrityksiä kasvamaan kasvupolkujen ja sparrausohjelmien avulla. Tässä Inhouse Group on halunnut olla mukana laittamassa oman kortensa kekoon valtakunnallisena kumppanina.

Inhouse on myös mukana sparraamassa suomalaisia kasvuun tähtääviä yrityksiä Kasvu Openin Myynnin ja markkinoinnin Kasvupolulla. Tavoitteena on tarjota osallistujayrityksille eväitä mm. asiakkuuden johtamiseen ja asiakaskokemuksen kehittämiseen, myyntiprosessiin, myynnin automatisointiin, rekrytointiin ja mittaamiseen.

Haluamme, että Suomi Oy Ab kasvaa ja kehittyy ja tulevienkin sukupolvien tulevaisuus on valoisa. Siksi erityinen ilo ja kunnia on, että Inhousen Saara Vehoniemi toimii myynnin- ja markkinoinnin kasvupolkujen tuomariraadin puheenjohtajana ja Inhousen raudanlujat ammattilaiset toimivat kasvupolun sparraajina. Kasvupolulle on valittu hakijoiden joukosta 15 potentiaalisinta yritystä jatkoon, pääset tutustumaan heihin täällä.

Sparrauspäivien ollessa lähellä, halusimme esitellä Inhousen puolelta mukana olevat sparraajat, joilla on valtavan monipuolinen kokemus myynnin ja markkinoinnin alalta myynnin prosesseista, teknologiasta ja toiminnan selkiyttämisestä aina itsensä ylittämiseen.

Inhouse Groupin toimitusjohtaja Eero Klemetti

Eero Klemetti

Toimitusjohtaja

Modernin myynnin asiantuntija, jonka sydän sykkii datan, teknologian ja ihmisten tahtiin.
Johtamiskokemusta organisaatioista on kertynyt jo yli 10 vuotta, fokuksessa aina myynnin sekä ihmisten johtaminen ja kehittäminen.

Oma myynnin pääoma on saatu kuntoon erilaisissa myynnin positioissa, joissa myyntikokemusta on kertynyt jo yhteensä yli 18 vuotta.

Sertifioitu Inhouse Sales Coach.

Supervoimani:
– Yksinkertaistaminen
– Organisaation sujuvuuden pullonkaulojen tunnistaminen ja suoristaminen

Tyypillisesti vastaan kysymyksiin:
– Kuinka teknologia saadaan tukemaan myyntiä?
– Kuinka saadaan organisaatio toimimaan samaan suuntaan?
– Kuinka muutosta johdetaan mahdollisuutena parempaan huomiseen

Jesse Paunonen

Asiakkuuspäällikkö/avainasiakaspäällikkö

Olen Jesse, 30 – vuotias kahden pienen lapsen isä, avopuoliso ja raudanluja myynnin ammattilainen Järvenpäästä.

Työskentelen tällä hetkellä asiakkuuspäällikkönä Inhouse Groupilla, jossa autan pk-yrityksiä kasvussa ja myynnin kehittämisessä. Erityisesti voin tarjota näkemyksellisyyttä ja apua menestyksekkään liiketoiminnan harjoittamiseen uusasiakashankinnan, myynnin ulkoistus -ja tukipalveluiden kautta.

Koulutustaustani painottuu pääosin matkailualaan ja sitä kautta globaaliin kauppaan. Minulta löytyy paperit sertifioidusta sähkökauppiaan koulutusohjelmasta (Adato), matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelmasta restonomi (AMK), matkailupalvelujen tuottaja (ammattiopisto) ja aikaisemmin suoritin myös ylioppilastutkinnon.

Pitkä yli 10 vuotuinen työhistoriani painottuu laaja-alaisesti erilaisiin myynnin tehtäviin aina matkailualalta, kodinkoneiden -ja elektroniikan, päivittäistavarakaupan ja energia-alan maailmaan.

Erilaisten arjen haasteiden taklaaminen, uusien asioiden innovointi ja niiden pallotteleminen yhdessä asiakkaan kanssa luovat merkityksellisyyttä sekä tekevät myyntityöstä maailman parhaan ammatin. Pyrin syventämään asiakkuuksia aina strategiseksi kumppanuudeksi asti. Tärkeintä minulle on lopulta tyytyväinen asiakas.

Vapaa-ajallani tykkään tehdä monipuolisesti erilaisia asioita perheen ja ystävien kanssa. Näistä mainittakoon matkailu, ravintolat, urheilutapahtumat ja muu perheen pienempien kanssa touhuilu.

Kaisa Helminen

Head of Sales and Key Accounts

Moikka, mä olen Kaisa!

Kokemusta minulla on 17 vuotta myynnin ja asiakkuuksien maailmasta. Kannukset olen ansainnut myynnin korkeakoulussa opetellen ydintaidot aina tapaamisten sopimisesta myyntiin sekä useita satoja ihmisiä työllistävien palvelukokonaisuuksien johtamiseen. Prosessit ja systemaattisuus ovat lähellä sydäntäni. Vahvuuteni näen etenkin myyntiprosessin mahdollisten pullonkaulojen löytämisessä.

Supervoimiani on kyky kysyä oikeita kysymyksiä ja lukea riveiltä sekä niiden välistä. Lisäksi hahmotan isoja kokonaisuuksia unohtamatta kuitenkaan yksityiskohtia. Olen aidosti kiinnostunut ja utelias asioista sekä ihmisistä.

Vapaa-ajalla vietän aikaa perheeni kanssa mm. ulkoillen ja toimien joukkueenjohtajana poikani fudisjoukkueelle.

Uskon siihen, että jokainen olemme vielä keskeneräisiä ja kaikilla meillä on uutta opittavaa.

Tommi Kivistö

Partner

Olen alkujani Etelä-Pohjanmaalta ja pohojalaiset juureni sekä näkyy että kuuluu. Vuosien varrella tieni on vienyt minut työn ja perheen perässä Uudellemaalle ja olen kotiutunut tänne hyvin. Myynnin ja yritystoiminnan parissa olen viettänyt lähes koko aikuisikäni eli yli 20 vuoden ajan.

Intohimonani on saada asiat tapahtumaan, olen toiminnan mies! Myyntiä tulee mielestäni yksinkertaistaa, selkeyttää ja seurata aktiivisesti, sillä tällöin oikeita asioita tapahtuu ja tuloksia syntyy.

Myynnistä pitää nauttia ja myyjillä pitää olla turvalliset ja selkeät puitteet onnistua omassa työssään. Saan erityisiä kiksejä myyjien onnistumisen esteiden poistamisesta sekä myyjien valmentamisesta parempiin suorituksiin ja itsensä ylittämisiin.

Mikael Hugg

Head of Growth

Kansainvälinen vuokra-RevOps CMO, kasvuhakkeri ja ammattipuhuja. Olen co-founder ja Creative Director Tallinnassa pääkonttoriaan pitävässä kasvuhakkeritoimisto Growthlandissa. Olen auttanut mm. seuraavia yrityksiä: Molok, EY, Adidas, Elisa ja Vakuutusyhtiö IF. Tämän lisäksi vuosina 2019-2021 rakensin tiimini kanssa Suomeen soittoautomatiikan startupin, joka loi Suomeen kokonaisen soittorobotiikan alan ja palvelimme mm. Vattenfallin, Keskon ja Messukeskuksen kaltaisia yrityksiä.

Keskityn tällä hetkellä auttamaan vahvaa kasvua tavoittelevia yrityksiä GTM:n, maksetun mainonnan, SEO:n, Hubpsot CRM:n, CRO:n, verkkosivusuunnittelun ja outreachin kulmasta.

Teemme Inhouse Groupin kanssa erittäin läheistä yhteistyötä ja olen toiminut heillä jo useamman vuoden vuokrattuna Head of Growthina.

Inhouse Group tarjoaa B2B-puolen asiantuntijamyynnin palveluita, myynnin osa- ja kokonaisulkoistuksia sekä monipuolisia myynnin tukitoimia. Jos kaipaat lisää systemaattista tekemistä myynnin alkupäähän, voit lukea lisää Sales Development Representativesta. Jos taas myynnin tukitoimet, työkalut ja CRM-järjestelmän täysi hyödyntäminen voisi olla paremmalla tolalla, lue lisää Sales Enablementista.

LATAA ILMAINEN EBOOK

Tekoäly myynnin tehostajana: Käytännön opas myyjille 2024

Tekoäly voi auttaa tunnistamaan potentiaaliset asiakkaat, optimoimaan myyntiviestejä ja jopa ennustamaan asiakkaan ostopäätöksiä. Olemme keränneet oppaaseen parhaat käytännöt ja työkalut tekoälyn hyödyntämiseen B2B-alalla vuonna 2024.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous tästä.

Jatketaan keskustelua puhelimessa tai sähköpostitse ja laitetaan yhdessä teidän myyntinne kuntoon!